original arts

plezier met naaldwerk

Over mij

Mijn naam is Leny de Bruin-Arts en ik ben verslaafd aan handwerken.


Omdat ikzelf geen kleine kinderen of kleinkinderen meer heb en het maken van kinder- en babykleertjes mijn lust en mijn leven is ben ik begonnen met de series Sweeties en Puck voor de verkoop ten behoeve van goede doelen. Langzaam maar zeker wordt dit nu, in combinatie met mijn vrijwilligerswerk voor Dynamisch Woensdrecht 41a zo'n beetje een bijna fulltime baan, maar ach..... het geeft heel veel voldoening en plezier en het werkt aanstekelijk, want er komen steeds meer mensen bij die mee willen breien voor dit doel.

In de winkel van Dynamisch Woensdrecht 41a, gevestigd aan de Dorpsstraat 41a in het dorp Woensdrecht hebben wij een hoek ingericht: De Brei en Cadeauhoek, waar mensen terecht kunnen om de producten van Original Arts te zien en kopen. Van de opbrengst van deze producten gaat de helft rechtstreeks naar de Stichting SOS Kinderdorpen. Op deze manier willen wij deze stichting, en hiermee die kinderen die het helaas minder goed hebben getroffen dan onze kinderen en kleinkinderen, ondersteunen.


Ook mensen die niet kunnen breien, of die het wel hebben geleerd maar niet meer weten hoe, of die geen patronen kunnen lezen komen steeds meer om advies zodat wij van plan zijn om in september te beginnen met brei- en haaklessen voor zowel beginners als mensen die hun kennis willen ophalen over uitbreiden.