original arts

plezier met naaldwerk1 oktober 2016


Met ingang van heden zijn de producten van Original Arts niet meer verkrijgbaar in de winkel van Dynamisch Woensdrecht 41a. Indien u belangstelling heeft dan kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen.


Er is een nieuwe pagina toegevoegd: TIPS EN WEETJES.

hier komen tips te staan over b.v. op een makkelijke en niet te dure manier een "uitgebreide"garderobe samen te stellen door uw aankopen zo te doen dat elles met elkaar gecombineerd kan worden.

Ook wil ik u op de hoogte gaan houden van mijn andere passie: kokkerellen. Hiervoor komt nog een pagina:LEKKER ETEN


29 april 2016


Maandaanbieding mei 2016


In de maand mei hebben wij een leuke halsketting van ca. 49 cm lengte gemaakt van hoogglanzende ronde kralen en verzilverde tussen kralen en een verzilverde sluiting in de aanbieding van € 17,95 voor € 16,00


Dezelfde ketting, afgewerkt met goudkleurige tussen kralen en een goudkleurige sluiting is eveneens in de aanbieding van € 17,95 voor € 16,00


Bezoek de winkel van Dynamisch Woensdrecht 41a om de kettingen te bekijken en de kleurmogelijkheden te zien.13 april 2016


Nieuw in de collectie 


In de sieradencollectie komt een nieuwe serie: Swarovski.


26 maart 2016

Zomertijd

Vannacht is het weer zover: zomertijd.

Hoewel: veel winter hebben we natuurlijk niet gehad, maar toch....... ik verlang nu wel naar langere dagen meer zon en vooral vrolijke kleren.

De wintertruien van Puck verdwijnen daarom uit de winkel en zullen in de komende weken plaats maken voor vrolijke geborduurde t-shirts.

Alle reden dus om eens een kijkje te komen nemen in de winkel van Dynamisch Woensdrecht 41a aan de Dorpsstraat 41 in Woensdrecht. U kunt hier van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur terecht voor uw verse broodjes, groente en fruit en uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor uw tuingereedschap e.d. en voor het laten repareren van uw kleding en uw (her-)bekleden of repareren van uw stoelen en dergelijke.

Op zondag zijn wij in de zomertijd gesloten. Dan vind u ons op de Woensdrechtse Agrarische Markt achter Cafe In 't Hoefijzer in de Dorpsstraat in Woensdrecht van 08.00 - 13.00 uur
26 maart 2016

Terug van weggeweest

Na een periode van afwezigheid zijn ook de sieraden van Original Arts weer terug in het assortiment. In de winkel van Dynamisch Woensdrecht 41a is een deel van de collectie op dit moment te zien en te koop. Ook de cursus "Sieraden maken" zal binnenkort van start gaan in de winkel.


Samenwerking Original Arts en Dynamisch Woensdrecht 41a wordt uitgebreid


Binnenkort zal de samenwerking tussen Original Arts en Dynamisch Woensdrecht 41a worden uitgebreid en wel met de

Brei- en Cadeauhoek


We wordt op dit moment nog hard aan de aankleding gewerkt, maar als dat gedaan is dan kan men hier terecht voor

  • de producten van Original Arts (Sweeties en Puck)
  • de sculpturen van Adri van Zweden
  • andere (kleine) presentjes en
  • (dit is nieuw) een leuke, gevarieerde collectie breigarens.

Bovendien zal op korte termijn ook begonnen worden met de breilessen/breiclub/ breicafé. We zijn nog op zoek naar een pakkende naam.

De bedoeling is in ieder geval dat mensen die nog nooit gebreid hebben, maar dit willen leren èn mensen die wel kunnen breien, maar de routine kwijt zijn of problemen hebben met het lezen van breipatronen, èn mensen die het gewoon gezellig vinden om samen met anderen aan de tafel te zitten breien (haken mag ook) samen bezig zijn en van elkaar kunnen leren.


Original Arts zal deze bijeenkomsten begeleiden en ook zorgen voor eventuele breipatronen. De kosten zullen zo laag mogelijk worden gehouden en zijn inclusief een lekker kopje koffie of thee.

Een juiste datum en tijdstip moet nog worden geprikt, maar zal z.s.m. worden bekend gemaakt.


Belangstelling?

Loop eens binnen voor meer informatie bij Dynamisch Woensdrecht 41a aan de Dorpsstraat 41a in Woensdrecht of meldt u aan. Dit kan

  • telefonisch via 06-12863128
  • via e-mail         dynamischwoensdrecht41a@gmail.com
  • persoonlijk        in de winkel


Wilt u op de hoogte blijven van de vordering kijk dan op

www.dynamischwoensdrecht41a.nl of

www.original-arts.nl